Telnet pass Nighthawk

Hotspots and Dongles related Topics
Post Reply
coromi52
Posts: 5
Joined: Tue Oct 01, 2019 9:01 pm

Telnet pass Nighthawk

Post by coromi52 » Wed Oct 02, 2019 8:01 am

Need help login in through Telnet for me to add individual bands. It is an Att nighthawk m1

I need
AT!ENTERCND="password"

and this one did not work AT!ENTERCND="A710"

Anyone? thanks

User avatar
BillA
Posts: 701
Joined: Sun Dec 01, 2019 6:46 pm
Location: USA
Contact:

Re: Telnet pass Nighthawk

Post by BillA » Thu Jan 16, 2020 8:16 pm

coromi52 wrote:
Wed Oct 02, 2019 8:01 am
Need help login in through Telnet for me to add individual bands. It is an Att nighthawk m1

I need
AT!ENTERCND="password"

and this one did not work AT!ENTERCND="A710"

Anyone? thanks

If you mean by logging in through PUTTY, then here's the link.
viewtopic.php?p=2072#p2072

gedster314
Posts: 6
Joined: Mon Oct 29, 2018 6:58 pm

Re: Telnet pass Nighthawk

Post by gedster314 » Thu Jan 23, 2020 9:47 pm

You don't need a password to add band selection to the menu. Connect to the usb port, telnet to 192.168.1.1 port 5510.

https://mt-tech.fi/en/enable-manual-ban ... ar-mr1100/

Post Reply