Ethernet Ports Not working on WG3526

Related to Router Devices ONLY
User avatar
JimHelms
Site Admin
Posts: 893
Joined: Tue Dec 19, 2017 8:59 pm
Location: DFW Texas
Contact:

Re: Ethernet Ports Not working on WG3526

Post by JimHelms » Mon Jul 01, 2019 8:32 pm

xxxxxx wrote:
Mon Jul 01, 2019 2:17 pm
So ive tried to reset with nonluck but now see the wifi SSID "ROOter".
I selected that and looks like I was able to connect but the control panel continies to time out in my browser. Please advise.
Is the WiFi allowing you to log onto it. What password are you using for the wifi?

User avatar
xxxxxx
Posts: 8
Joined: Tue Jun 18, 2019 5:11 am

Re: Ethernet Ports Not working on WG3526

Post by xxxxxx » Thu Jul 04, 2019 12:54 am

JimHelms wrote:
Mon Jul 01, 2019 8:32 pm
Is the WiFi allowing you to log onto it. What password are you using for the wifi?
Password "Router2017" gives me a connection but I can't log into the router web page..

User avatar
JimHelms
Site Admin
Posts: 893
Joined: Tue Dec 19, 2017 8:59 pm
Location: DFW Texas
Contact:

Re: Ethernet Ports Not working on WG3526

Post by JimHelms » Sat Jul 06, 2019 7:51 pm

xxxxxx wrote:
Thu Jul 04, 2019 12:54 am
Password "Router2017" gives me a connection but I can't log into the router web page..
One way or the other, you are going to need to flash the router again with GoldenOrb.

I have yet to see one of the routers that could not be flashed using the Firmware recovery method.

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post