Weird Google Chrome glitch for this site

This a discussion place for anything.
Post Reply
ylrkdr
Posts: 56
Joined: Sun May 10, 2020 10:53 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Weird Google Chrome glitch for this site

Post by ylrkdr » Thu Dec 31, 2020 8:22 pm

Until last night, I always accessed this sit using https://ltehacks.com. I tried to use that address using Chrome last night, and it downloaded a small 9kb file, which when viewed by notepad starts off with "This file is part of the phpBB Forum Software package." This doesn't happen using MS Edge.

The same happened with LteFix, too, but has since cleared up without me changing the URL.

Since then, I've updated my Chrome bookmark with https://ltehacks.com/index.php. It works fine now. I'm just wondering if it's a Chrome glitch, or something in my computer?

Dr-BroadBand
Posts: 357
Joined: Wed Sep 23, 2020 8:52 am
Location: Texas
Has thanked: 76 times
Been thanked: 64 times

Re: Weird Google Chrome glitch for this site

Post by Dr-BroadBand » Thu Dec 31, 2020 9:03 pm

Was also happening on my iPhone using Safari

punkguy00017
Posts: 134
Joined: Thu May 14, 2020 1:45 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Re: Weird Google Chrome glitch for this site

Post by punkguy00017 » Fri Jan 01, 2021 11:45 am

Was happening to me as well I had to reset chrome to default ok n my pc and reinstall on my phone it was weird as heck dunno why that happened

Prvt.N00b
Posts: 25
Joined: Thu Nov 19, 2020 5:55 pm
Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Re: Weird Google Chrome glitch for this site

Post by Prvt.N00b » Mon Jan 04, 2021 6:13 pm

I still have this problem, I'm using Firefox right now.

User avatar
Didneywhorl
Posts: 2166
Joined: Fri Mar 23, 2018 5:37 pm
Location: USA
Has thanked: 749 times
Been thanked: 453 times
Contact:

Re: Weird Google Chrome glitch for this site

Post by Didneywhorl » Wed Jan 13, 2021 7:32 pm

I've not seen this. Odd

Post Reply