EM160R-GL not connecting in windows

Misc Mini PCI-E and M.2 Modem Card Topics
Post Reply
m4ge123
Posts: 1
Joined: Fri Feb 26, 2021 4:51 am
Has thanked: 0
Been thanked: 0

EM160R-GL not connecting in windows

Post by m4ge123 » Sun Apr 18, 2021 3:25 pm

Hi,

I have a EM160R-GL connected to a Windows 7 PC via m.2 to USB adapter. I have tried to configure it and it seems everything is working, but the network adapter in windows is not connected. Appreciate any help!

Code: Select all

Quectel Wireless Ethernet Adapter #2
	Driver provider: Quectel
	Driver date: 6/11/2019
	Driver version: 15.26.54.52
	Driver Signer: Quectel Wireless Solutions Co., Ltd.

Quectel USB Modem #2
	Driver provider: Quectel Incorporated
	Driver date: 6/11/2019
	Driver version: 15.26.53.977
	Driver Signer: Quectel Wireless Solutions Co., Ltd.

firmware EM160RGLAUR02A05M4G

+CREG: 0,1
+QNWPREFCFG: "mode_pref",AUTO
+QCFG: "data_interface",0,0
+QCFG: "usbnet",2
+QNWINFO: "FDD LTE","310410","LTE BAND 12",675

+QENG: "servingcell","NOCONN","LTE","FDD",310,410,*******,**,675,2,4,4,****,-115,-14,-82,9,8
+QENG: "neighbourcell intra","LTE",675,**,-16,-115,-79,0,9,4,4,2,**
+QENG: "neighbourcell intra","LTE",675,***,-17,-119,-90,0,5,4,4,2,**

+CGDCONT: 1,"IPV4V6","RESELLER","0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0",0,0,0,0
+CGDCONT: 16,"IPV4V6","attm2mglobal","0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0",0,0,0,0

+CGACT: 1,1
+CGACT: 16,0

+QMBNCFG: "List",0,0,0,"VoLTE-ATT",0x08010335,202001101
+QMBNCFG: "List",1,0,0,"ROW_Commercial",0x08010809,202009241
+QMBNCFG: "List",2,0,0,"Commercial-TMO",0x0801050F,202005251
+QMBNCFG: "List",3,0,0,"Telstra_Australia_Commercial",0x08010F00,202005111
+QMBNCFG: "List",4,0,0,"ROW_Generic_3GPP_PTCRB_GCF",0x0801FE02,201910231
+QMBNCFG: "List",5,0,0,"Germany-VoLTE-Vodafone",0x08010449,202004261
+QMBNCFG: "List",6,0,0,"Swiss-Comm",0x08010411,202004261
+QMBNCFG: "List",7,0,0,"Commercial-EE",0x0801220B,202004261
+QMBNCFG: "List",8,0,0,"CDMAless-Verizon",0x08010126,202007151
+QMBNCFG: "List",9,0,0,"hVoLTE-Verizon",0x0801010E,202006091
+QMBNCFG: "List",10,0,0,"Commercial-Sprint",0x08010204,202009121
+QMBNCFG: "List",11,0,0,"FirstNet",0x08015300,202009231
+QMBNCFG: "List",12,0,0,"VoLTE-CU",0x08011561,202003131
+QMBNCFG: "List",13,0,0,"VoLTE_OPNMKT_CT",0x080113E0,202004261
+QMBNCFG: "List",14,0,0,"Volte_OpenMkt-Commercial-CMCC",0x08012010,201907031
+QMBNCFG: "List",15,0,0,"Commercial-KDDI",0x08010709,202006181
+QMBNCFG: "List",16,0,0,"Commercial-DCM",0x08010D0D,202004261
+QMBNCFG: "List",17,0,0,"Commercial-SBM",0x08011C0B,201907031

User avatar
Didneywhorl
Posts: 2160
Joined: Fri Mar 23, 2018 5:37 pm
Location: USA
Has thanked: 743 times
Been thanked: 452 times
Contact:

Re: EM160R-GL not connecting in windows

Post by Didneywhorl » Tue May 18, 2021 5:44 pm

Maybe bridge the connection? Is it set as a WAN interface in the firewall? I'm no windows expert here. just suggestions.

Post Reply