Search found 7 matches

by JamesReinhold
Tue Jun 25, 2019 7:13 am
Forum: Questions and Support
Topic: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE
Replies: 15
Views: 3760

Re: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE

As I recall NetBuddy wasn't all that helpful in resolving the issue because I wasn't using their equipment. I cancelled within their window of return and got a full refund. I was able to use the same SIM card and provision it through another provider on the AT&T network and it worked fine. PM me if ...
by JamesReinhold
Wed Feb 20, 2019 9:48 am
Forum: Tutorials
Topic: Connection Monitoring Mod to Reboot Modem
Replies: 24
Views: 4264

Re: Connection Monitoring Mod to Reboot Modem

Just wanted to comment on this thread with some info on what I experienced implementing this MOD. To re-cap, I was also getting a dropped internet connection (i.e. wifi devices indicated they were connected but no internet present) - however the modem did appear to still be connected. I was doing a ...
by JamesReinhold
Sun Jan 13, 2019 9:06 pm
Forum: Questions and Support
Topic: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE
Replies: 15
Views: 3760

Re: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE

Resolved - thanks for the support and assistance! For anyone else with the same presentation of problem, I was able to narrow this down with relative assurance that the issue was with either the SIM or the service provisioned by going through all of the mentioned steps. The resolution was provisioni...
by JamesReinhold
Sun Jan 13, 2019 5:35 pm
Forum: Questions and Support
Topic: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE
Replies: 15
Views: 3760

Re: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE

Code: Select all

AT+CNUM
OK
Pretty sure it should come back with the phone number assigned, correct? Along with this, I also noted under Modem -> Network Status -> Modem/SIM Information that the SIM Phone Number field is just "*" (also same for SIM Name).
by JamesReinhold
Sun Jan 13, 2019 5:14 pm
Forum: Questions and Support
Topic: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE
Replies: 15
Views: 3760

Re: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE

Hi Jim. U.FL connectors are correctly installed - I've checked them a couple of times just to make sure they didn't pop off putting the case back together. I did a reset of the modem: at!entercnd="A710" OK AT!RMARESET=1 !RMARESET: DEVICE REBOOT REQUIRED Items Restored: 2153 Items Deleted: 27 Items S...
by JamesReinhold
Sun Jan 13, 2019 3:51 pm
Forum: Questions and Support
Topic: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE
Replies: 15
Views: 3760

Re: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE

Hi Jim - Powered down (removed power) and installed the OEM antennae. Here's the results: AT!GSTATUS? !GSTATUS: Current Time: 198 Temperature: 36 Reset Counter: 1 Mode: ONLINE System mode: WCDMA PS state: Not attached WCDMA band: WCDMA 850 WCDMA channel: 1007 GMM (PS) state:DEREGISTERED LIMITED SERV...
by JamesReinhold
Sun Jan 13, 2019 2:48 pm
Forum: Questions and Support
Topic: Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE
Replies: 15
Views: 3760

Need help with new WG3526 - MC7455 | AT&T SIM - Not connecting to LTE

Hello - I've exhausted the tutorials and troubleshooting guides over the past several days and need some guidance please. The BLUF is that I can't seem to connect to LTE, I can only connect to WCDMA. In my last attempt - I packed everything in the car and drove "to town" thinking signal was the issu...