Search found 5 matches

by LTEMAX
Wed Nov 24, 2021 8:42 pm
Forum: Questions and Support
Topic: No Modem Present | EM160R-GL
Replies: 0
Views: 65

No Modem Present | EM160R-GL

I just purchased a Quectel EM160R-GL (Lenovo) For some reason, it's not showing up on the router. I'm not sure it's restricted to Thinkpads/Thinkstation Lenovo devices? I automatically assumed hey it's a Quectel EM160R-GL - plug and play. I'm not sure if it's LOCKED or there's something I'm missing ...
by LTEMAX
Thu Nov 04, 2021 11:20 am
Forum: Questions and Support
Topic: WE1326 | TTL ISSUE: SOLVED
Replies: 2
Views: 204

WE1326 | TTL ISSUE: SOLVED

Device : ZBT-WE1326 (256M) Model : WiFiX WE1326v5 Firmware Version : GoldenOrb_2021-01-21 Status : TTL @ 65 Network> Firewall> Custom Rules> #startTTL iptables -t mangle -I POSTROUTING -o wwan0 -j TTL --ttl-set 65 iptables -t mangle -I PREROUTING -i wwan0 -j TTL --ttl-set 65 #endTTL ISSUE : When I ...
by LTEMAX
Fri Oct 29, 2021 2:41 pm
Forum: Misc Modem Cards
Topic: EM12G - Smart Device Connection Issue
Replies: 6
Views: 322

Re: EM12G - Smart Device Connection Issue

Sounds like a DNS issue. Typically smart devices like to look up and phone home using there own settings and path. You might look at DNS settings between the 2 and see if something is changing that is causing the problem? I took a look at the network IPvUpstream Showing.. Address: 192.0.0.2 Mask: 2...
by LTEMAX
Wed Oct 27, 2021 7:30 pm
Forum: Misc Modem Cards
Topic: EM12G - Smart Device Connection Issue
Replies: 6
Views: 322

Re: EM12G - Smart Device Connection Issue

Didneywhorl wrote:
Wed Oct 27, 2021 7:02 pm
Check and make sure both modems are running in the same protocol mode. MBIM or QMI

AT+QCFG="usbnet"

Tells you what it's set to.

I'm not really sure what it may be, but this may be one thing.
Thank you,

EP06A Protocol is QMI

if EM12G is on MBIM, how would I change that?
by LTEMAX
Wed Oct 27, 2021 6:31 pm
Forum: Misc Modem Cards
Topic: EM12G - Smart Device Connection Issue
Replies: 6
Views: 322

EM12G - Smart Device Connection Issue

I just recently purchased the EM12G for my ZBT WE826-Q to upgrade from the EP06A . I have the ZBT connected to my home router. I was able to install the EM12G with no issues and got everything running. (Carrier: T-Mobile) However, for some odd reason, none of my smart home devices want to work. (Sma...