Search found 6 matches

by Aweeka
Tue Nov 30, 2021 8:18 pm
Forum: Questions and Support
Topic: NEXP1GO and EM7565 Connection Issues
Replies: 50
Views: 1408

Re: NEXP1GO and EM7565 Connection Issues

I have the same status as well. AT!GSTATUS? !GSTATUS: Current Time: 320 Temperature: 29 Reset Counter: 3 Mode: ONLINE System mode: LTE PS state: Not attached LTE band: B2 LTE bw: 15 MHz LTE Rx chan: 1025 LTE Tx chan: 19025 LTE SCC1 state:NOT ASSIGNED LTE SCC2 state:NOT ASSIGNED LTE SCC3 state:NOT AS...
by Aweeka
Wed Nov 24, 2021 4:34 pm
Forum: Questions and Support
Topic: NEXP1GO and EM7565 Connection Issues
Replies: 50
Views: 1408

Re: NEXP1GO and EM7565 Connection Issues

Here are the results I received AT!BAND? Index, Name, GW Band Mask L Band Mask 1 TDS Band Mask L Band Mask 2 L Band Mask 3 L Band Mask 4 00, All bands 100600000EC00000 00002100BA0E19DF 0000000000000000 0000000000000002 0000000000000000 0000000000000000 OK AT!SELRAT? !SELRAT: 06, LTE Only OK AT!CUSTO...
by Aweeka
Tue Nov 23, 2021 7:51 pm
Forum: Questions and Support
Topic: NEXP1GO and EM7565 Connection Issues
Replies: 50
Views: 1408

Re: NEXP1GO and EM7565 Connection Issues

Sorry about that Didneywhorl, it seems colelail and I are running into the same exact situation with the same devices.
I also have a Franklin T9 but from Connectall. When operating in the hotspot it also connects using the fast.t-mobile.com APN.
AT!USBCOMP? results are also the same as above
by Aweeka
Mon Nov 22, 2021 6:31 pm
Forum: Questions and Support
Topic: NEXP1GO and EM7565 Connection Issues
Replies: 50
Views: 1408

Re: NEXP1GO and EM7565 Connection Issues

colelail, try AT!USBCOMP?
I also got the same error as you when trying AT+USBCOMP?
by Aweeka
Mon Nov 22, 2021 5:50 pm
Forum: Questions and Support
Topic: NEXP1GO and EM7565 Connection Issues
Replies: 50
Views: 1408

Re: NEXP1GO and EM7565 Connection Issues

Don't mean to hijack your thread colelail but I am also in the same exact situation. I just received my new hotspot from connectall. Everything out of the box was completely tmobile, from the sim card to the APN used to connect. Out of the box it worked fine but pairing it with a em7565 resulted in ...
by Aweeka
Thu Sep 24, 2020 12:16 pm
Forum: Questions and Support
Topic: AirMaster 4000D Firmware Update
Replies: 4
Views: 2341

Re: AirMaster 4000D Firmware Update

I've noticed that my page looks very different to what I have seen other people post and from the manual. I don't know if it's because I am on the latest firmware or if something is wrong with my AirMaster. It's just very limited in the amount of configuration changes I can make and this is after I ...