Search found 3 matches

by TBHockeysl
Tue Nov 17, 2020 10:36 am
Forum: Questions and Support
Topic: [SOLVED!] Losing constant Internet connection on Mofi 4500 (and my mind)
Replies: 169
Views: 36380

Re: [SOLVED!] Losing constant Internet connection on Mofi 4500 (and my mind)

Not sure what changed, i am on 4.3.0-std on my MOFI4500, i have been having issues for months but my router has now been up for 4+ Days without issue....just an FYI if anyone else is seeing the same.
by TBHockeysl
Tue Oct 27, 2020 3:40 pm
Forum: Questions and Support
Topic: T-Mobile Home Internet w/mofi4500
Replies: 8
Views: 1000

Re: T-Mobile Home Internet w/mofi4500

i tried the SIM in my Moxi4500 but it didn't work, think it might be a different SIM type. i factory reset my MOFI and put the SIM in, it saw the new SIM but it couldn't get a "PhoneNumber", all the other settings seemed to get set fine. I have already cancelled the T-Mobile because the signal is cr...
by TBHockeysl
Tue Oct 27, 2020 3:36 pm
Forum: Questions and Support
Topic: ATT- Transparent Proxies - Loss of Internet Randomly - Big Thread Of info
Replies: 27
Views: 2657

Re: ATT- Transparent Proxies - Loss of Internet Randomly - Big Thread Of info

i have been having the disconnects for months, I keep updating the new firmware, mine doesn't require a reboot, i actually lose all connection to the tower. at least that is how the Moxi is reporting it, however within a minute or 2 it reconnects without fail, and everything comes back. I do have a ...