Incorrect configuration on new modem

Related to Modems, Hotspots, Dongles ONLY
Post Reply
frizzanz
Posts: 1
Joined: Thu Jan 16, 2020 10:59 am

Incorrect configuration on new modem

Post by frizzanz » Thu Jan 16, 2020 11:22 am

Greetings,
I'm currently trying to set up and configure a new connection using a MC7455 modem. I've run the following commands to get it configured:
at!entercnd="A710"
at!usbcomp=1,1,1009
At!reset

Then manually reboot the router.
Log back into it and run these commands:

at!entercnd="A710"
at!band=0d,"Sprint (All)",0,10003000000
at!band=0a,"B41",0,10000000000
at!band=0b,"B25",0,00001000000
at!band=0c,"B26",0,00002000000
at!band=0a
At!reset

When I perform a at!gstatus? command, it says I"m connected to Channel 13, and has a verizon configuration on it. I've tried to flash it back to basic generic firmware, but it continues to display the incorrect information.

Any thoughts or suggestions to remediate this bizarre situation?

Regards

Didneywhorl
Posts: 181
Joined: Fri Mar 23, 2018 5:37 pm
Location: Texas

Re: Incorrect configuration on new modem

Post by Didneywhorl » Thu Jan 16, 2020 11:32 am

Clear the band locks and what dose it connect to?
LTE noob, for sure. Learning though.

User avatar
JimHelms
Site Admin
Posts: 1106
Joined: Tue Dec 19, 2017 8:59 pm
Location: DFW Texas
Contact:

Re: Incorrect configuration on new modem

Post by JimHelms » Thu Jan 16, 2020 11:39 am

frizzanz wrote:
Thu Jan 16, 2020 11:22 am
When I perform a at!gstatus? command, it says I"m connected to Channel 13, and has a verizon configuration on it. I've tried to flash it back to basic generic firmware, but it continues to display the incorrect information.

Any thoughts or suggestions to remediate this bizarre situation?

Regards
You might refer to THIS topic.

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post