EM7455 set to qmi?

Related to Modems, Hotspots, Dongles ONLY
jose.herrera
Posts: 13
Joined: Fri Jul 05, 2019 3:06 am

Re: EM7455 set to qmi?

Post by jose.herrera » Mon Jul 22, 2019 9:46 pm

swwifty wrote:
Sat Jul 20, 2019 6:02 am
I realized that difference after I posted about it.

So you were able to fix it?
The new EM7455 came in, repeated everything exactly as before but was successful and QMI is running beautifully. I wonder if the previous modem was damaged/corrupted in some way? Well it's been sent back. I wonder if this has to do something with the new firmware which is on revision 26,as when I was using the other revision 23 or 24 was the most recent. And in the time I waited for shipping revision 26 was available hmm.

swwifty
Posts: 382
Joined: Thu Aug 30, 2018 8:21 pm
Location: NE GA Mountains

Re: EM7455 set to qmi?

Post by swwifty » Tue Jul 23, 2019 7:29 pm

jose.herrera wrote:
Mon Jul 22, 2019 9:46 pm
The new EM7455 came in, repeated everything exactly as before but was successful and QMI is running beautifully. I wonder if the previous modem was damaged/corrupted in some way? Well it's been sent back. I wonder if this has to do something with the new firmware which is on revision 26,as when I was using the other revision 23 or 24 was the most recent. And in the time I waited for shipping revision 26 was available hmm.
did you upgrade the firmware to the latest version on the one that had issues?

jose.herrera
Posts: 13
Joined: Fri Jul 05, 2019 3:06 am

Re: EM7455 set to qmi?

Post by jose.herrera » Wed Jul 24, 2019 4:30 am

swwifty wrote:
Tue Jul 23, 2019 7:29 pm
did you upgrade the firmware to the latest version on the one that had issues?
Unfortunately I sent it back before I had the chance.

User avatar
JimHelms
Site Admin
Posts: 702
Joined: Tue Dec 19, 2017 8:59 pm
Location: DFW Texas
Has thanked: 45 times
Been thanked: 46 times
Contact:

Re: EM7455 set to qmi?

Post by JimHelms » Wed Jul 24, 2019 6:54 am

jose.herrera wrote:
Mon Jul 22, 2019 9:46 pm
I wonder if the previous modem was damaged/corrupted in some way? Well it's been sent back. I wonder if this has to do something with the new firmware which is on revision 26,as when I was using the other revision 23 or 24 was the most recent.
It is possible that the VID/PID numbers were modified on your EM7455, and doing a reset to OEM status, returned the modem to its original VID/PID.
These users thanked the author JimHelms for the post:
jose.herrera (Wed Jul 24, 2019 9:27 am)

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post